Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

AK PARTİ’DEN 7 MAHALLEYE ZİYARET

AK PARTİ’DEN 7 MAHALLEYE ZİYARET
20 Haziran 2016 - 22:30 'de eklendi ve kez görüntülendi.

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı ve Milletvekilleri Köylülerle İftarda buluştular.

Ramazan ayı münasebeti ile AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli’nin koordinasyonuyla Kabaçınar mahallesinde düzenlenen iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TALEPLER YERİNE GELECEK

Kabaçınar Mahallesinde düzenlenen iftar programı öncesi AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile Güney, Dağ Ören, Kabaçınar ve Karaköy mahallerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinleyen Gedizli ve Aydemir, vatandaşların taleplerini not alarak çözülmesi için talimat verdiler.

Turgutlu Orman İşletme Şefi Engin Çar’ın da katıldığı programda, geçimini ormancılıkla sağlayan vatandaşlarında talep ve isteklerini dinleyen Gedizli ve Çar, bu talepleri de en kısa sürede yerine getireceklerini belirttiler.

TURGUTLU-ÖDEMİŞ YOLU KARAYOLLARI AĞINA ALINACAK

İftar öncesi ziyaret edilen mahallerden sonra Kabaçınar mahallesinde İftar programına katılan Recai Berber, Dağmarmara bölgesinde bulunan vatandaşların uzun süredir merakla bekledikleri Ödemiş yolu karayolları ağına alınacağı müjdesini verdi.

Berber ayrıca, Turgutlu AK Parti ilçe teşkilatının ve İlçe Başkanı Mürşit Gedizli’nin halk ile sürekli iç içe olduğunu, onlarla istişareler yaparak hizmetlerin getirilmesi noktasında iyi çalışmalar yaptığını söyledi.

TURGUTLU HALKI MÜRŞİT BEYİ SEVİYOR

Halktan kopuk, halka tepeden bakan bir siyaset anlayışının AK parti de olmadığını belirten Berber;“Bugün Turgutlu da gezdiğimiz tüm mahallelerimiz de vatandaşlarımızın güler yüzü ve muhabbeti ile karşılandık. Bu başarı en tepeden en aşağıya kadar yansıyor. Turgutlu İlçe Başkanımız Mürşit beyin burada yaptığı çalışmalar çok iyi. Halk kendisini seviyor ve destekliyor. Sizlerin taleplerinizi gerekli çalışmaları yaparak rapor halinde Ankara ya gelerek bizlere iletiyor, bizlerde bu raporlarla gerekli kapıları çalışıyor sizlere hizmeti getiriyoruz. İşte bu hummalı çalışmalardan bir tanesi olan Turgutlu-Ödemiş yolunu karayolları ağına alınmasını sağlayacağız. Biz söz verdik mi yaparız. Turgutlumuza hayırlı olsun.”dedi.

Kabaçınar Mahallesinde bulunan vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşen iftar programında AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber’in ardından konuşan İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli, İftar programına katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  HALKIMIZDAN GÜÇ ALARAK ÇALIŞIYORUZ

Sadece Ramazan ayında değil yılın her ayında davet edilen her sofraya, her düğüne,  icabet etmeye çalıştıklarını söyleyen AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Av. Mürşit Gedizli;“Biz hiçbir zaman ben öyle istiyorum diyerek halkımız tarafından uygun görülmeyen projelerle ilgili çalışmalar yapmadık. Biz halkımızdan bize gelen taleplerini alıyoruz ve sonrasında oraya günün herhangi bir vaktin de gidip halkımızla konu ile ilgili istişareler ediyoruz. Halkımız bize güç veriyor bizde onlardan güç alarak Ankara da kapıları çalışıyoruz. Bakın seçimlerden önce Avşar Mahallemize söz verdiğimiz alt geçidin yapımına başlandı. Biz laf üretmiyoruz, biz siyasi hesap yapmıyoruz. Bizler halkımızın talepleri doğrultusunda çalışıyor ve onların hayatlarını kolaylaştıracak çalışmalar yapıyoruz.

MİLLETVEKİLLERİMİZLE ELELE HİZMETLERİ GETİRİYORUZ

“At ölür meydan kalır. Yiğit ölür namı kalır” sözünde de dendiği gibi bize oy versin ya da vermesin Allah razı olsun dediklerinde bizden daha bahtiyarı olamaz. Bu çalışmalar sadece bizim çabamız ile değil, AK Parti Milletvekillerimize Selçuk Özdağ, Uğur Aydemir, Recai Berber, Murat Baybatur ve İsmail Bilen’in de destekleri çok büyük. Hep birlikte ele ele vererek Bakanlıklara gidiyoruz ve hizmetleri getiriyoruz.

EN BÜYÜK DESTEK CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKANIMIZDAN

Fakat en büyük destekçilerimiz halkını seven, milletine sevdalı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Başkanımız Binali Yıldırım dır. Kabaçınar Mahallemiz de İftar programız olduğunu söyleyince Manisa Milletvekillerimiz Recai Berber ve Uğur Aydemir Ankara ve İstanbul dan   gelerek buraya katıldılar. Milletvekillerimize ve siz değerli vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin ve inşallah bayrama ulaşmayı da nasip etsin.”dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER