27 Ocak 2015 - 12:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO), yeni yılın ilk toplantısını gerçekleştirdi.
TUTSO Meclis salonunda yapılan meclise meclis başkanı Yavuz Semizler’in katılmaması üzerine meclis üyesi Ahmet Ay, başkanlık etti.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlanan meclisin açılış konuşmasını meclis başkanı Ahmet Ay, yaptı.
Meclis Başkanı Ahmet Ay, konuşmasın da “Sonuç olarak 2014 yılı da her yıl olduğu gibi bakış açısına göre değişiklik gösteren ekonomik sonuçlar doğurmuştur.
2015 yılı beklentilerimiz ise bu yıl yapılacak olan seçimlerle birlikte biraz daha iyi niyetli olabilir. 2014 yılının sonunda başlayan torba yasa kapsamında devlet, yapılandırılan borçlardan iyi bir gelir kaydetti, petrol fiyatlarının düşmesi ve yenilenebilir enerji kaynaklarına olan ilgi artışı, halkın azalan mevduatlarını arttırabilir.
Bu vesileyle Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 2015 yılının tüm üyelerimize ve Halkımıza sağlık, mutluluk ve bol kazanç getirmesini temenni ediyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” dedi.
Meclis daha sonra yönetim kurulu izahatlarının anlatılması ile devam etti.
Yönetim kurulu izahatlarında bir sunum yapan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, “TUTSO yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden bu güne kadar faaliyetlerimiz aralıksız olarak devam ediyor. Bu güne kadar odamıza bir çok ziyaret olurken, biz de kurum ve kuruluşları ziyaret ettik. Okullara destek verdik. Birçok önemli projeye imza attık. Şu anda devam eden enerji güneştir projemiz bütün Türkiye’de örnek gösterilen bir proje olarak lanse ediliyor. TUTSO olarak çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdüreceğiz” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.