Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

Başkan Ergün’den Muradiye’ye Hizmet Müjdesi

Başkan Ergün’den Muradiye’ye Hizmet Müjdesi
14 Eylül 2015 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle ziyaretinde büyük coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetler noktasında Muradiye Mahallesi’ne birçok hizmet getireceğini belirterek, geçtiğimiz günlerde 69 yeni otobüsün Manisa-Muradiye arası ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla hizmete sokulduğunu ve ilerleyen günlerde Muradiye-Horozköy yolunda 4 km’lik yol genişletme ve asfaltlama çalışmasına başlayacaklarının müjdesini verdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre İlçesi Muradiye Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Ergün’e ziyaretlerinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hayri Okkalı, MASKİ Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, Muhtarlar Dairesi Başkanı Cem Çöllü, Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, İçme Suları Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Şube Müdürü Emre Mermer ve MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan eşlik etti.

69 yeni otobüs hizmete girdi

Muradiye Mahallesi’nde ilk olarak esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Ergün ardından mahalle kahvesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin Muradiye’de gerçekleştireceği hizmetler hakkında bilgiler veren Başkan Ergün, geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan ve Muradiye Mahallesi ile Manisa arasındaki ulaşımı kolaylaştıracak 69 yeni otobüsü hizmete soktuklarını belirtti. Muradiye Mahallesi’nde yaşanan su sorununun kapalı spor salonu yanında bulunan 4 bin metrekarelik alana yapılacak sondaj kuyusu ile rahatlayacağını belirten Başkan Ergün bu konuda hızlı bir şekilde adımlar atılmasını istedi.

Muradiye Horozköy Yolu Genişletilecek

Muradiye ile Horozköy arasındaki yolda genişletme ve asfalt çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlatılacağını belirten Başkan Ergün, Menemen Yolundan Üniversite kampüsüne kadar olan ve ilerleyen günlerde de yapımı tamamlanacak köprüden sonra, yolun bulvar haline getirileceğinin de müjdesini verdi. Vatandaşların taleplerini de dinleyen Başkan Ergün, Muradiye Mahallesi’nde vatandaşın hayatını kolaylaştıracak hizmetler getireceklerini belirtti.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER