30 Aralık 2015 - 11:05 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarına mesai öncesinde kahvaltı sürprizi yaptı. Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde işçilerle sabah kahvaltısında buluşan Belediye Başkanı Zeki Kayda, Salihli ile 102 mahallenin temizliği için ter döken bütün çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
İşçilerle tek tek ilgilenen ve dertlerini dinleyerek sohbet eden Başkan Zeki Kayda, “ Burada mesai arkadaşlarımla birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Yaptığınız iş, büyük bir emek ve özveri istiyor. Sizlere ne yapsak azdır “ dedi.
Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın ev sahipliğinde Temizlik İşleri Müdürlüğü Şantiyesinde gerçekleştirilen kahvaltıya, Temizlik İşleri Müdürü Musa Yıldız ile çavuşlar ve işçiler katıldı.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.