Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

BEKTAŞ’TAN TUİK ve NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

BEKTAŞ’TAN TUİK ve NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
10 Şubat 2016 - 4:40 'de eklendi ve kez görüntülendi.

VALİ BEKTAŞ TÜİK İLE NÜFUS VE VATANDAŞLIK İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş kurum ziyaretleri kapsamında Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Manisa Bölge Müdürlüğü ile İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne ziyarette bulundu.

İlk olarak Manisa, Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak illerini kapsayan TÜİK Manisa Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Bektaş’a TÜİK Manisa Bölge Müdürü Dr. Mehmet Akyol TÜİK’in çalışma alanları hakkında bilgi verdi. Bölge Müdürü Akyol, ayrıca Vali Bektaş’a Manisa’nın güncel istatistik bilgilerinin bulunduğu “Manisa İlinin Karşılaştırmalı Ekonomik ve Sosyal Göstergeleri” adlı çalışma kitapçığını takdim etti.

Daha sonra İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğüne geçen Vali Bektaş, burada İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Berrin Özmutlu ile Şehzadeler İlçe Nüfus Müdürü Ertuğrul Öcek’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Çalışan personeli de yerinde ziyaret eden Vali Bektaş, personele çalışmalarında başarılar diledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER