Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

BÜYÜKŞEHİR KALEYİ SAĞLAMA ALDI

BÜYÜKŞEHİR KALEYİ SAĞLAMA ALDI
08 Temmuz 2014 - 10:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.

manisa_buyuksehir_kale_08

Manisa Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Balıkesir forması giyen 1993 doğumlu genç kaleci Aydın Bağ ile sözleşme imzaladı. Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza töreninde hedefleri olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirten genç eldiven, bu sene takımıyla şampiyonluk yaşayacağına inandığını söyledi.

Transferde hız kesmeyen Manisa Büyükşehir Belediyespor anlaşmaya vardığı oyunculara imza attırmaya devam ediyor. Yeşil-beyazlılar son olarak geçtiğimiz sezon Balıkesir Büyükşehir Belediyespor forması giyen 1993 doğumlu genç kaleci Aydın Bağ’ı renklerine bağladı. Uncubozköy Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine Kulüp Başkan Yardımcısı Fikri Yenilegen ile birlikte Alt Yapı Sorumlusu Ümit Atlı katıldı. İmza töreninde yaptığı konuşmada genç ve yetenekli oyuncuları kadrolarına katmaya devam ettiklerini ifade eden Yenigelen, “Aydın kardeşimiz uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncuydu. Bu sezon takımımıza fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Manisa Benim Evim

Büyükşehir Belediyespor ile anlaşmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden genç eldiven ise Alaşehirli olduğunu belirterek, “Manisa benim evim sayılır. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. İnşallah iyi bir sezon geçirerek şampiyonluğa uzanacağız” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER