06 Nisan 2015 - 11:46 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde üniversite öğrencisi 3 katlı evin çatısından kendisini bahçeye atlayarak intihar etti. Ağır yaralı olarak Turgutlu Devlet hastanesine kaldırılan gencin tedavisi sürüyor.
Edinilen bilgiye göre Turgutlu ilçesinde Cumhuriyet mahallesi Demirel sokak üzerinde ikamet eden üniversite öğrencisi B. N. K. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı ikamet ettiği evlerinin taraçasına çıktı. Aile, arkadaş ve çok sayıda kişinin yanı sıra emniyet, itfaiye ve 112 çalışanlarının tüm ikna çalışmasına rağmen çatıdan indirilemeyen genç kendisini 3 katlı evin çatısından bahçe zemine bıraktığı iddia edildi.
Olay yerinde bulunan 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde müdahalesi yapılan ve ağır yaralanan genç Turgutlu Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili olarak emniyet ekiplerinin soruşturması sürüyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.