18 Eylül 2013 - 20:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Evin Konserve Fabrikası Alanı Dev Projeyle Hayat Buluyor
Turgutlu Belediyesinin üzerinde titizlikle çalıştığı projelerden Evin Konserve Fabrikası alanına yapılması planlanan 282 adet sosyal konut, pazar yeri ve kültür merkezi projesinin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
TOKİ’ye devri gerçekleşen arsada TOKİ ekipleri inşaat çalışmaları için hazırlıklarına başladı. Belediye Başkanı Serhat Orhan, geçtiğimiz gün çalışma alanında yapılan hazırlıkları inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Belediye Başkanı Orhan konuyla ilgili olarak, “Atıl bir durumda olan Evin Konserve Fabrikası alanının yerine böylesine önemli bir projeyi hayata geçirdiğimiz için son derece mutluyum. Hayata geçirilecek projemizle birlikte şehrimizde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız burada ev sahibi olacak. Projelerimize bir yenisini daha eklemenin mutluluğuyla yeni sosyal projemizin Turgutlumuza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.