26 Nisan 2013 - 10:47 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Basketbolda, Genç Bayanlar Anadolu Şampiyonasında mücadele eden Turgutlu Belediyespor şampiyonadaki ilk maçını kaybetti. Ege şampiyonu olarak Anadolu Şampiyonasına katılan genç kızlarda hedef ise buradan çıkarak Türkiye Finallerinde mücadele etmek.
Türkiye Basketbol Federasyonu Faaliyet Programı’nda yer alan, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Kulüplerarası Genç Bayanlar Anadolu Basketbol Şampiyonası başladı.
Erzurum Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Şampiyonada sekiz takım mücadele ediyor. Dört gün sürecek olan şampiyonada Anadolu Şampiyonasının ilk gününde Tarsus Belediyespor ile karşılaşan Turgutlu Belediyespor takımı maçı 78-61 kaybetti.
Öte yandan iki grupta oynanan maçlarda A Grubu’nda 55 Gençlikspor, Ünye Basketbol Spor Kulübü, Turgutlu Belediyespor ve Tarsus Belediyespor Kulübü yer alırken, B Grubu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Eskişehir Gençlikspor Kulübü, Hatay Şirince Spor Kulübü ve Şanlıurfa Harran Spor Kulübü yer alıyor.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.