25 Aralık 2013 - 13:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Seramiksan Spor Genç Kız voleybol takımı, Manisa Genç Kızlar İl Şampiyonası kapsamında Manisa Lisesini 0-3 yenerek şampiyonaya galibiyet ile başladı.
Manisa Genç Kızlar İl müsabakalarının ilk maçında deplasmanda Manisa Lisesi ile karşı karşıya gelen Seramiksan Spor genç takımı karşılaşmayı 0-3 kazandı. Rakibine göre daha üstün bir oyun sergileyen Seramiksan Spor ilk seti, 10-25 ikinci seti 22-25 ve son seti de 19-25 olmak üzere 0-3 kazandı.
Seramiksan’da alt yapı genel koordinatörü Kürşat Çetin “Gençlerde geçtiğimiz yıl kurulan bir takım olmamaıza rağmen güzel başarılar aldık. Bu yıl ki hedefimiz geçtiğimiz yıl yakaladığımız başarıyı bir çıta daha üste taşımaktır. Oyuncularımız sahada gerçekten güzel bir oyun sergilediler ve oyunu kazandılar. Oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.