02 Eylül 2015 - 10:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.
İlçemizde yıllardan beri Turgutlu Devlet Hastanesinin A bloğunun önünden geçen, kafelerin, eczanelerin ve restaurantların bolca bulunduğu Alankuyu sokak, hastanenin taşınması ile gün geçtikçe eski ihtişamını kaybetti.
Turgutlu Devlet Hastanesinin taşınması ile ilk önce eczaneler sokaktan taşındı. Ardından sokakta bulunan kafeler ile restaurantlar da kapanınca sokak terkedilmiş bir duruma geldi. Şu anda sadece bir eczanenin açık olduğu sokak üzerinde daha önce çalışan bütün işyerleri tamamen kapalı. Dükkanların camlarını kiralık ve satılık levhaları süslerken bazı dükkanların ise kapıları açık bir şekilde kaderine terk edilmiş gibi duruyor.
Vatandaşlar eski hastane alanının bir an önce değerlendirilmesini isterken yetkililerin kendi seslerini duymalarını istedi. Eskiden sokaklarının çok ihtişamlı olduğunu belirten mahalledeki dükkan sahipleri, şu anda bütün dükkanlarımız boş bir şekilde bekliyor. Kimse burada ki dükkanları kiralamak istemiyor. İnsanlarda haklı çünkü bu sokağın eski hali yok. Bizim yetkililerden isteğimiz bu alana bir an önce birşeyler yapılması o zaman sokağımız tekrardan canlanır” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.