28 Mart 2013 - 14:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.
TVF Bayanlar 3. Lig A Grubunda playoff mücadelesi veren Seramiksan Spor, bu hafta kendi sahasında Antalya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.
Ligde kader haftası olarak değerlendirilen bu maç öncesi filenin kuğuları hazırlıklarını sürdürüyor.
Turgutlu Belediyesi Kapalı spor salonunda antrenör Süleyman Bozkan, yönetimindeki devam eden antrenmanlarda Seramiksanspor’lu bayan voleybolcular, hocalarının söylediklerini harfiyen yerine getirmeye çalışıyor.
Playoff’a gitme yolunda çok önemli bir avantajı elinde tutan Filenin Kuğuları, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Antalya Büyükşehir maçını kazanırsa play off için en önemli engeli aşmış olacak. Daha önce kendi evinde hiç yenilmeyen Kuğular, bu maç ile kendi evinde son maçına çıkıyor. Saat 14:00’da başlayacak ve Turgutlu Belediyesi 7 Eylül Kapalı Spor Salonun’da oynanacak. Filenin kuğuları bu maçtan puan ya da puanlar almayı başarırsa play off’a yüzde doksan kalmış sayılacak.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.