Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

KUĞULAR İLK MAÇINA BUGÜN ÇIKIYOR

KUĞULAR İLK MAÇINA BUGÜN ÇIKIYOR
16 Mart 2016 - 9:13 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig  yarı final müsabakaları, bu gün başlıyor. Turgutlu temsilcisi Seramiksan Spor’unda yer aldığı Yarı Final maçlarında kuğular ilk maçında Manisa Büyükşehir Belediye Spor ile karşılaşacak.

16-18 Mart tarihleri arasında Bursa Cengiz Göllü Spor Salonunda oynanacak olan TVF Bayanlar 2’nci Lig Yükselme Grubu yarı final müsabakalarına grup lideri olarak katılma hakkı elde eden Turgutlu temsilcisi Seramiksan Spor grupta Manisa BBSK, Numune ve Ordu Telekom ile ile karşılaşacak.

İlk maçına 16 Mart 2016 Çarşamba günü çıkacak olan Seramiksan Spor saat: 12.00’de Manisa BBSK ile 17 Mart Perşembe

günü Saat: 14.00’de  Numune ve son olarak da 18 Mart Cuma günü saat: 13.00’de Ordu Telekom’la karşılaşacak.

Kuğular grubunu ilk iki içinde tamamlarsa, 11-13 Nisan tarihleri arasında Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanacak final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER