04 Eylül 2016 - 17:26 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Türkiye Voleybol Federasyonu Sultanlar Ligine yükselen Seramiksan Spor yeni sezonun hazırlıklarını Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonunda sürdürüyor.
Sezon öncesinde kadrosuna dahil ettiği önemli isimlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başkan Seramiksan Spor’da, bugüne kadar ki idmanlara sadece Amerikalı Arnett katılmazken, o da Cumartesi günü Turgutlu’ya gelerek kafileye katılırken, oyuncunun ilk idmanına ise Pazartesi günü çıkması bekleniyor.
Antrenör Ali Kamberoğlu ve teknik ekibinin nezaretinde çalışmalarını sürdüren Seramiksan Spor önümüzdeki haftalarda Çanakkale’de düzenlenecek olan hazırlık turnuvasında katılacaklar.
Kamberoğlu; “Zorlu bir ligde mücadele edeceğiz, bunun bilinci ile transfer yaptık ve o yönde çalışıyoruz. Lige renk katan bir ekip olacağız. Seyircimizin itici gücüyle salonumuzda önemli sonuçlara imza atacağımıza inancım tam” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.