Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

MASKİ ÖRSELLİ’NİN 50 YILLIK KANALİZASYON HATTINI YENİLİYOR

MASKİ ÖRSELLİ’NİN 50 YILLIK KANALİZASYON HATTINI YENİLİYOR
16 Ağustos 2016 - 21:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

 

            Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Yunusemre’nin Örselli mahallesinde kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarına başladı. MASKİ yaptığı çalışmayla mahallenin 50 yıllık kanalizasyon hattını sağlıklı duruma getirecek.

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapılarına önce doğru teşhisi koyup, ardından neşteri vuruyor. Bu kapsamda, merkez Yunusemre ilçesinin Örselli mahallesinde bulunan kanalizasyon hattı yenileniyor. Eski ve artık ihtiyaca cevap veremeyen 50 yıllık hat Örsellili vatandaşlara sorun olmaktan çıkacak. 2 bin 200 metre uzunluğunda döşenecek hat sayesinde vatandaşlar sağlıklı ve modern bir altyapıya kavuşturulacak. Kanalizasyon hattındaki çalışmaların tamamlanmasının ardından 2 bin 700 metre içme suyu hattı döşenecek.

Örselli Mahalle Muhtarı’ndan Cengiz Ergün’e teşekkür

Örselli Mahalle Muhtarı Halil Mezik, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e mahallelerinde başlayan kanalizasyon hattı çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Mezik, “Büyükşehir Belediye Başkanımızdan isteğimiz kanalizasyon hattımızın yapılmasıydı. Şu an çalışmalarımız başladı. İnşallah sonuna da erdireceğiz. İçme suyu ile ilgili yaşadığımız sorunlara anında verilen cevaplar için de Belediye Başkanımıza ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Mahalle sakinlerimiz de güzel hizmetler olduğunu söylüyor. Kanalizasyon burada 40-50 senelik bir sorundu. Bu sorunlar inşallah çözülecek ve vatandaşlarımız da bundan çok memnun kalacak” açıklamalarında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER