29 Eylül 2014 - 15:16 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binası, kısa zaman içerisinde açılacak. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, geçtiğimiz cuma günü ilçemize gelerek bir süre önce kiralanan ve Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binası olarak kullanılacak olan binada incelemelerde bulundular.
İlk olarak Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Sezer’i ziyaret eden Erdal Nohutçu ve Metin Memiş’e Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar da eşlik etti. Sonrasında Cumhuriyet Mahallesi Yedieylül Yolu üzerinde bulunan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binası olması amacıyla hazırlanan binada incelemelerde bulundular.
Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Hizmet Binasının yakın bir zamanda faaliyete başlayacağını belirten Turgutlu Koordinatörü İbrahim Kutar, amaçlarının tüm Turgutlululara en iyi hizmeti sunabilmek olduğunu ifade etti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.