04 Eylül 2013 - 19:58 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Serhat Orhan, “Turgutlu’nun geleceğine yön veriyoruz”
Ege bölgesinin incisi ve en büyük ilçelerinden biri olan her geçen gün nüfusu büyüyen Turgutlu’nun mezarlık alanında genişletme çalışmaları devam ediyor.
Turgutlu’nun 50 yıl sonrasına dahi çözüm getirdiklerini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, “Turgutlu’nun geleceğine yön veriyoruz” dedi.
Geçtiğimiz gün Turgutlu Belediye mezarlığında incelemelerde bulunan Başkan Serhat Orhan, “Memleketimize hizmet etmenin bir ibadet olduğu anlayışı içerisinde hareket ederek vatandaşlarımıza hizmet ediyor ve büyük sorunlara köklü çözümler üretiyoruz. Bu hizmet anlayışı içerisinde göreve geldiğimizde ilk yaptığımız çalışmaların başında yer alan mezarlık alanı sorununu çözüme kavuşturarak mevcut mezarlık alanın güney kısmını düzenleyip mezarlık alanı olarak kullanmaya başladık. Bu çalışmaların neticesinde mezarlığımız şehrimizin en güzel yerlerinden biri haline gelerek, düzeni ve yeşilliği ile bölgemizin de en iyi mezarlığı olarak dikkat çekiyor. Bu çalışmalarımızın yanı sıra yeni mezarlığımız yanında bulunan alanı istimlak ederek yeni mezarlık alanı için çalışmalarımıza başladık. Bugün sabah saatlerinde ilgili birim müdürlerimizle birlikte çalışma alanında incelemelerde bulunarak, yapılacak çalışmaları değerlendirdik. Şehrimizin 50 yıl sonrasına dahi çözüm olacak bu çalışmalarımızla geleceğin Turgutlu’suna da yön veriyoruz” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.