Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

Öğretmenler – Öğrencilerle Beraber Kaldı

Öğretmenler – Öğrencilerle Beraber Kaldı
26 Nisan 2013 - 10:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.

hasan_260413

Hasan Üzmez’de yapılan çocuk turnuvası sona erdi. Turnuvanın son maçında okulun şampiyonu olan öğrenciler ile okul öğretmenleri karşılaştı.

Turgutlu Hasan Üzmez İlköğretim okulunda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla yapılan turnuvada final müsabakasında öğretmenler ile öğrenciler karşı karşıya geldi. Müsabaka 8-8 berabere biterken, öğretmenlerin kadrosunda Turgutluspor’un başarılı teknik direktörü ve aynı zamanda okulun beden eğitimi öğretmeni Burhanettin Basetemur da yer aldı.

Okul Müdürü Kemal Ceylan “Öğrencilerimiz ile aramızı daha sıkı ve sıcak tutmak için okul içerisinde sürekli etkinlikler yapıyoruz. Bu da o etkinliklerden bir tanesi. Okulumuzda yapılan turnuvada şampiyon olan öğrencilerimiz ile okul öğretmenlerimiz final maçı yaptılar. Oldukça güzel ve çekişmeli geçen bir maçtı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan maç sonrasında okul öğretmenleri, öğrencilere pilav ve ayran ikram ettiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER