Ücretli Otopark Uygulaması Olmadan Şehrimizin Trafiği
Turgutlu Belediye Başkanı M. Serhat Orhan, ücretli otopark uygulaması ile şehir merkezindeki trafiğin azaldığını belirtirken uygulamanın trafik sorununu rahatlattığını belirtti.
Belediye Başkanı Serhat Orhan, ücretli otopark uygulamasının gerçekleştirilmediği dönemlerde ilçemizin trafik yükünün nasıl arttığını belirten bir açıklama yayınladı.
Orhan açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Şehrimizde var olan ve gün geçtikçe daha da büyüyen trafik ve park sorunun çözümü için geçtiğimiz aylarda el terminalleri ile otopark uygulamasına geçtik. Uygulamanın şehrimizdeki trafik sorununa çözüm olduğunu birçok vatandaşımız çeşitli yollarla şahsıma ulaşarak ilettiler. Aynı şekilde esnaflarımız basın açıklaması yoluyla uygulamaya destek vermişlerdi. Bildiğiniz üzere pazar günleri ve resmi tatillerde uygulama yapılmadığından, dün ücretli park uygulaması yoktu ve şehrimizin en önemli caddelerinde uzun süreli trafik sorunları yaşandığını hem gözlemledim, hem de vatandaşlarımızdan dinledim. Sevgili Turgutlulular her fırsatta dile getirdiğim, bu uygulamayla kesinlikle amaçlanan belediyeye gelir elde etmek değil, ilçemizin önemli sorunlarından olan trafik ve park sorunun çözülmesidir. Sizlerin şehrimizde sorunsuz, güvenli ve vakit kaybı yaşamadan araç kullanmanızı amaçladığımızı belirtir, saygı ve sevgilerimi sunarım.”
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.
( 1 Yorum )