Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

Özşahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Özşahin Son Yolculuğuna Uğurlandı
11 Ocak 2013 - 14:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.

cenaze_110113 (2)

Özşahin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Dün hayatını kaybeden gazeteci Tuncel Yılmaz’ın kayın validesi Emine Özşahin bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Turgutlu Belediyesi mezarlığında toprağa verildi.

Uzun süredir Turgutlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altında bulunan 91 yaşındaki Emine Özşahin’in dün öğle saatlerinde kalbinin durduğu doktorların müdahalesiyle tekrar hayata döndürülmüş ancak akşam saatlerinde 2. kez duran kalbinin tekrar çalıştırılamadığı ve Özşahin’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Emine Özşahin, Turgutlu’da muhasebecilik yapan Mehmet Özşahin’in ve Vakıfbank’tan emekli Mefkure Özşahin’in annesiydi.

Merkez Pazar camiinde kılınan Özşahin’in cenaze namazına Turgutlu’daki çok sayıda resmi kurum temsilcisi, siyasi parti temsilcisi, gazeteciler, muhtarlar ve çok sayıda eş ve dostu katıldı.

Gazeteci büyüğümüz Tuncel Yılmaz’a ve rahmetli Özşahin’in tanıdıklarına başsağlığı, Emine Özşahin’e Allah’tan rahmet diliyoruz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER