23 Haziran 2015 - 9:49 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Spor Toto 3.lig ekiplerinden Turgutluspor’da kulüp personelinin biriken maaşlarının bir kısmı sağlanan kaynak ile ödedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Turgutluspor Kulüp Başkanı Hakan Sezer, Turgutluspor tesislerine personelle bir araya geldi. Hakan Sezer, personele 1 aylık maaşlarını öderken, Turgay Şirin ise kulüple ilgili açıklamalarda bulundu.
Şirin;” Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Mustafa Kocatürk görevinden ayrıldı ve yerine Hakan kardeşimiz geçti. Bizde personelimize söz vermiştik ve bugün 1 maaşlarını dağıttık. Ekonomik anlamda kendimizi bir yol haritası çiziyoruz. Takımımızın iyi yerlerle olabilmesi için belediye imkanları dışında da kaynak bulmalıyız. Turgutlu’ya çağırdığımız ve görüştüğümüz isimler var, önümüzdeki günlerde teknik direktör konusu çözülmüş olacaktır” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.