Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

SASİAD’tan Daşdaş’a Ziyaret

SASİAD’tan Daşdaş’a Ziyaret
02 Ocak 2013 - 0:23 'de eklendi ve kez görüntülendi.

sasiad_020113

Salihli Sanayici  ve İşadamları Derneği(SASİAD) Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Salihli Vergi Dairesi Müdürü Musa Dadaş’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette SASİAD Başkanı Nurullah Yörükoğlu “ Yönetim Kurulu üyelerini tanıtarak yeni görevlerinde sayın DADAŞ’a başarılar diliyorum. Umarım Salihli vergi dairesine yeni bir ses ve heyecan getirerek başarılı çalışmalara imza atar. Bizler Sanayici ve  İşadamları olarak verdiğimiz vergiler ve açtığımız yeni istihdam sahalarıyla ülkemize katkıda bulunmaya ve bunun sonucu olarak Dünya’da sesi daha gür çıkan bir Türkiye  hayaliyle çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.

Dernek faaliyetleri hakkında da kısa bir bilgi veren Yörükoğlu ziyaretten memnuniyetini dile getirdi.

Vergi Dairesi Müdürü Musa Dadaş; “Salihli’de sivil toplum örgütlerinin bu şekilde çok iyi örgütlenmiş olması beni memnun etti, ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Dadaş ayrıca; “Devletimizin kamu hizmetlerini yerine getirilmesi için vergilerin zamanında tahsil edilmesi gerekir. Ben Salihli Vergi Dairesi Müdürü olarak mükellefleri temsil eden sivil toplum kuruluşları ile mükelleflerimize daha iyi hizmet sunabilmek adına diyalog içinde olmayı ve dönem dönem bir araya gelmeyi temenni ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER