18 Mart 2015 - 6:54 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Turgutlu Deha Satranç Merkezinin başarılı sporcusu kendinden büyük sporcularında olduğu Türkiye Kadınlar Şampiyonasında Türkiye 10.su oldu.
8 Mart-14 Mart arasında Gaziantep’te yapılan Türkiye Kadınlar Şampiyonasında, Deha Satranç Eğitim Kulübü Milli sporcusu Büşra Özbek, 9 maçta 5.5 puan toplayarak; Türkiye 10.su oldu. Turgutlu’ya büyük bir gurur yaşatan 11 yaşında ki Büşra Özbek aldığı bu başarılı sonuçla satrançta bir kez daha adından söz ettirdi.
Deha Satranç Eğitim Kulübü Antrenörü Cihan Yıldırım “Büşra gururumuz olmaya devam ediyor. Biliyorsunuz ki Büşra Manisa Şampiyonumuz olarak turnuvaya katıldı. Kadınlar sıralaması açısından ülkemizin en güçlü ve önemli turnuvası. Büşra maçlarında üst düzey bir performans göstererek ve Türkiye’nin çok önemli oyuncularını yenerek henüz 11 yaşında Türkiye 10.su olmayı başardı. Desteklerinden ötürü sayın Kaymakamımız Nazmi Günlü’ye ve değerli ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.