05 Mart 2014 - 13:37 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ocak ayının üçüncü haftasında başlayan Satranç Küçükler Ligi Manisa’da yapılan son maçlar ile tamamlandı.Toplamda 23 takımın mücadele ettiği küçükler liginde Şampiyon beklendiği gibi Seramiksan Dehaları oldu.
7 maçta 14 puan toplayarak kayıpsız ligi tamamlayan Seramiksan Dehaları, Türkiye Şampiyonasına katılmayı bekliyor. Şampiyon Takım Miraç Kerem Maden, Alp Buğra Ünlü, Ulya Köse, Bora Çilek ve Enes Işılak ‘tan oluşmakta. Aynı turnuvada Salihli Sardes 2 . Turgutlu Deha Pembe Takım ise 3. olurken, Turgutlu yine Manisa satrancına damgasını vurdu.
Turnuva hakkında bilgi veren Deha Satranç Eğitim Merkezi Antrenörü Cihan Yıldırım “Seramiksan Dehaları ve Deha Pembe takımın Turnuvada gösterdiği performans muhteşem sonuçlar getirdi. Seramiksan Dehalarının Şampiyonluğu beklediğimiz bir sonuçtu.Ancak Pembe Takımın 3.lüğü daha çok kızlarımızın form grafiğinin üstünlüğü ile gerçekleşti. Kızlarımız yalnızca ilk iki takıma kaybetti. Ayrıca bu turnuvada Dehanın Mavi Takımı 5., 2007 doğumlulardan oluşan Deha Turkuaz Takım 6. oldu. Özellikle 7 maçta 4 galibiyet elde eden 2007 doğumlu miniklerimizin başarısı geleceğimiz açısından güven verdi. Tüm sporcu ve ailelerimize turnuvaya katıldıkları için teşekkür ediyorum” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.