08 Nisan 2014 - 13:32 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Yapılan törene MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Sedat Kutlu, belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Mehter Marşları ve Kurban kesilerek başlayan devir teslim töreni balkon konuşması ile devam etti. İlk sözü MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay gerçekleştirdi. Akçay MHP’ye verilen destekten dolayı herkese teşekkür etti.
Daha sonra konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hem Turgutlululara hemde tüm Manisalılara partilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, günün hizmet günü olduğunu bildirdi.
Turgutlu Belediye Başkanı Av. Turgay Şirin: “İlk günden beri seçim sürecinde birlikte çalıştık. Bana ve ekibime destek veren herkese teşekkür ederim. Demokrasi yarışını geride bıraktık. Kazanan demokrasi kazanan Turgutlu oldu. Güzel Turgutlu’muzda yaklaşık 10 yıldır MHP’li yerel yönetim özlemi vardı. Gece gündüz çalışarak nasıl belediyecilik anlayışı olduğunu dosta düşmana göstereceğiz. 30 Mart’ta Turgutlu Belediyesi şahsıma ve kadroma teslim edildi. Bir kere yükselen bayrağın bir daha inmeyeceğine inanıyoruz. 42 bin oyla Belediye Başkanı seçildik. Hedefimiz bunun üzerine çıkmak olacaktır. Bize oy vermemiş insanların da gönüllerini almak için çalışacağız. Artık parti rozetini bırakarak tüm Turgutlu’muzu yöneteceğiz. Projelerimizi, adaletli yönetimimizle, şeffaf belediyecilik anlayışıyla, Kasabamızın 1 kuruşunu israf etmeden gece gündüz çalışacağımızın sözünü veriyorum. Bizi bekleyenler var. En ufak gönül kırgınlığına müsade etmeden herkesi kucaklayacağız. İşçimizin, emeklimizin, çiftçimizin, vatandaşımızın istedikleri an Turgutlu Belediyesi olarak yanında olacağız. Birçok hizmet sözü verdik. Bunları Allah’ın izniyle hep beraber yerine getireceğiz. Turgutlu’da yepyeni bir sayfa açılacak. Turgutlu güzel günler görecek inşallah. Turgutlu halkının gösterdiği ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz bu halkımıza hizmet etmekten şeref duyacağız. Burada dualarınızı da bundan sonra eksik etmeyin. Belediye kapımız herkese açık. Turgutlu’muzu sizlerin desteğiyle hep beraber yöneteceğiz. Esnaf bir babanın çocuğu olarak doğduğum Turgutlu’da Cenabı Hak böyle bir şerefli görevi nasip etti. Öncelikle babama, aileme ve eşime de çok teşekkür ediyorum. 10 yıldır özlem duyduğumuz Belediyemizi kazanmanın hazzı içindeyiz. Allah bizlerden bir daha bu görevi bizlerden almasın. Oy veren vermeyen Turgutlulu hemşerilerime teşekkür ediyorum. İnşallah yapacağımız hizmetlerle, makamlar gelip geçicidir. Allah insanların makamından bizleri indirmesin. Biz bu bilinçle çalışacağız.” Dedi.
Yapılan konuşmalar sonrasında Turgay Şirin makamına oturdu ve tebrikleri kabul etti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.