15 Nisan 2014 - 8:55 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Celal Bayar Üniversitesi’nin Turgutlu’daki birimleri Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi ve Turgutlu Meslek Yüksekokulu idarecileri ve öğretim üyeleri 30 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Turgay Şirin’i ziyaret ederek iyi dileklerini ilettiler.
Ziyarete Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, Turgutlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Karabacak, Fakülte Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Serkan Aydın, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Altay Erbulak, Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fatih Öcal, Teknoloji Fakültesi’nden Doç. Dr. Ahmet Murat Pinar ve Yüksekokul’dan Öğr. Gör. Dr. Zülfiye Acar’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Yurdusev, “Görevinizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz, yıllardır süregelen iletişim ve işbirliğinin aratarak devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.
Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mehmet Karabacak da Belediye başkanı seçilen Turgay Şirin’i tebrik edip başarılar diledi.
Belediye Başkanı Turgay Şirin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, taraflar arasında devam eden iyi niyete dayalı ilişkilerin Turgutlu’ya katkı sağlayacağını ve Belediye olarak Üniversite ile birlikte hareket etmekten mutluluk duyacaklarını belirtti.
Ziyaret tarafların iyi niyet dileklerini iletmeleri ile sona erdi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.