Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

“Söylenecek bir şey yok”

“Söylenecek bir şey yok”
27 Aralık 2012 - 15:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

1173_1

Turgutluspor Kulüp Başkanı Murat Ayhan; “Söylenecek bir şey yok”

Teknik Direktör Hüseyin Özcan; “Kara Tahta Değil ki Hemen Yazalım Çizelim”

2.Lig Kırmızı Grup’ta 15.haftada Turgutluspor, evinde karşılaştığı İstanbul Güngörenspor ile golsüz berabere kaldı.

Maçın hemen ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Turgutluspor’un yeni teknik patronu Hüseyin Özcan; “kara tahta değil ki hemen yazalım çizelim” dedi.

Teknik direktör Hüseyin Özcan maç sonunda yaptığı açıklamada; “İlk yarıda ve ikinci yarıda da sonuca gidemedik. Rakibimizle sıfır pozisyonla mücadele ettik. Ancak pozisyonları sonuçlandıramadık. Bu skoru bir sonraki kazanımın belirtisi olarak görüyorum. İyi oynayarak kazanmak istiyoruz. İlerleyen günlerde çok daha iyi olacağız. Bu konuda hiç olumsuz düşüncem yoktur. Takımımız ileri günlerde çok daha iyi olacak. Takım olarak bugün korakor bir mücadele ortaya koyduk. Mücadele anlamında biz bugün iyi mücadele ettik. Oyuncularımızın mücadelesinden memnunum. Lig devam ediyor. Elimizdeki potansiyeli devre arasına kadar en iyi şekilde kullanacağım. Yarın ne olur bir şey diyemem. Aksayan yönlerimiz olacaktır. Yeni bir teknik ekip ile maça çıkan futbolcularımızın elde ettikleri bu sonucu olumlu karşılıyorum. Turgutluspor’un başarısı için elimizden geleni zamanla yapacağız. Çok kısa bir sürede tüm problemlerimizi çözüp iyi takım olacağız. Kara tahta değil yaptığımız iş yazıp çizelim, sabır edip başarıyı çok kısa sürede yakalayacağız” dedi.

Kulüp başkanı Murat Ayhan ise açıklamasını çok kısa yaparak: “Hocamızın ilk maçı 2-3 gün idmana çıktı. Takım mücadele etti ancak golü bulamadı. Gol yollarında etkisizdik. Söylenecek bir şey yok” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER