Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

TORUNUNU KORUDU KENDİ HAYATINI KAYBETTİ

TORUNUNU KORUDU KENDİ HAYATINI KAYBETTİ
08 Aralık 2014 - 15:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesine bağlı Derbent mahallesinde meydana gelen kazada 1 kadın hayatını kaybetti.

Elde edilen bilgiye göre E96 karayolu üzerinden Derbent mahallesi istikametine doğru giden Ahmet Oklu (65) idaresinde ki sepetli motosiklete yine aynı istikamette giden Mehmet I. (21) idaresinde ki otomobil arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile iki araçta refüje çıkarken, sepetli motosiklette bulunan sürücü Ahmet Oklu ile torunu Süleyman K. (2) çeşitli yerlerinden yaralanırken sepette yolcu olarak oturan Ayten Oklu (49) ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavileri yapılmalar için Turgutlu Devlet hastanesine kaldırıldı.

Sepetli motosiklete arkadan çarpan ve Ayten Oklu’nun ölümüne sebep olan Mehmet I. isimli sürücü ise Jandarma ekipleri tarafından göz altına alındı.

Kazada yaralıların durumlarının ciddiyetini koruduğu belirttirilirken, olay ile ilgili soruşturmanın ise sürdüğü belirtildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER