03 Aralık 2013 - 17:43 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, personeline düğün, sünnet ve doğum gibi özel günlerde altın hediye ederek katkıda bulunmaya devam ediyor.
Manisa’nın Turgutlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğünün sosyal fonundan faydalanılarak düğün yapan, sünnet yapan yada çocuğu olan personele bilezik ve yarım altın hediye ediliyor. İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Personelimizin motivasyonunu artırmak, birlik beraberlik ortamı yaratmak ve personelimize bu özel günlerinde katkıda bulunmak amacıyla böyle bir uygulamaya gittik. Bu özel günlerde personelimize bir nebze olsun katkıda bulunmak hepimizi mutlu ediyor” dedi.
Açıklamanın ardından düğün, sünnet ve doğum gibi özel günler kapsamında Polis memuru Nihat Adanur, Kubilay Ordahan, Hasan Baykal, Erkin Akyar, Sefa Bardakçı, Arif Akyol, İbrahim Akman, Barış Yardım, Murat Özer, Bülent Koman’a hediyelerini İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, takdim etti. Emekli olan polis memuru Bayram Kaya’ya ise emeklilik hediyesi olarak saat hediye edildi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.