Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

Turgutlu İtfaiyesinden örnek davranış

Turgutlu İtfaiyesinden örnek davranış
21 Kasım 2013 - 12:22 'de eklendi ve kez görüntülendi.

Turgutlu İtfaiyesinde görevli itfaiyeciler, Kula’da ki meslektaşlarına destek verdiler.

Kula İlçesinde, doğuştan lösemi hastası olan 2.5 aylık Nurullah Berk İnal’ın kurtarılması için, uygun kemik iliği bulunması amacıyla kampanyaya destek çığ gibi büyüyor.

Kula Belediyesinde görevli itfaiyeci Yalçın İnal (31) ile ev kadını Pınar İnal (29) çiftinin, iki yıllık evliliklerinin ardından 2.5 ay önce dünyaya gelen ilk çocukları Nurullah Berke lösemi teşhisi konulmuştu. İzmir Behçet Uz Çoçuk Hastalıkları Hastanesinde tedaviye alınan bebeğe doktorlar kemik iliği nakli yapılmasına karar vermişti.

Bunun üzerine Kula’da başlatılan kampanyaya Turgutlu belediyesi İtfaiye çalışanları da destek verdi.

Turgutlu Belediyesi İtfaiye amiri Ferdi Kahyaoğlu, “Kula belediyesinde çalışan Meslektaşımızın oğlu için başlatılan kampanyaya bizde destek vermek için arkadaşlarımız ile gelerek Kula devlet hastanesinde kanımızı verdik. İnşallah Nurullah Berk için donör bulunur” dedi.

itf

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER