
[gallery link="file" columns="5" ids="13450,13449,13448,13447,13445,13442,13443,13444,13446"]
Manisa ve İzmir’de ki çeşitli Kick Boks Kulüpleri Turgutlu’da bir araya gelerek idman yaptı. Sporcuların kaynaşmasını sağlayan etkinliğe yaklaşık 75 sporcu ve çalıştırıcıları katıldı.
Turgutlu her geçen gün çeşitli spor branşlarından sporcuları ağırlamaya devam ederken bu kervana kick boksçularda ekledi. Turgutlu Ayyıldız Spor kulübünün daveti üzerine Turgutlu’ya gelen İzmir ve Manisa’dan kick boks kulüpleri Irlamaz Spor Tesislerinde 75 sporcunun katılımı ile idman yaptı.
Hem amatör hemde profesyonel sporcularında katıldığı Turgutlu’da ki idman çalıştırıcıların yaptıkları hoşgeldiniz konuşması ile başladı. Yapılan konuşmalar sonrasında sporcular hocaları eşliğinde birlikte ısınma hareketleri gerçekleştirdiler. Etkinlik sporcuların yaptıkları gösteri maçı ile sona erdi.
İdman Milli Çalıştırıcı ve Kick Boks çalıştırıcısı İhsak Onur, Kick Boks Çalıştırıcısı İsmail Partal, Tekvando Çalıştırıcısı Ekrem Uzal, Ata Savunma Sanatı Çalıştırıcısı Fatma Uzal, Savate ve Canne Çalıştırıcısı Murat Epikol, Ata Savunma Çalıştırıcısı Sebahat Ateş, Savate ve Canne Çalıştırıcısı Cemalettin Şengönül eşliğinde gerçekleştirildi.