01 Şubat 2016 - 14:24 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Spor Toto 3 Lig ekiplerinden Turgutluspor, transferin son gününde iki oyuncuyu daha transfer etti. Öte yandan alınan mağlubiyetler sonrası teknik heyet ile yolların ayrıldığı öğrenildi.
Turgutluspor Kemerspor 2003 takımında forma giyen forvet oyuncusu Ali Can Çelik ve Kahramanmaraş BBSK’dan savunma oyuncusu Muhammet Ali Yenilmez’le sözleşme imzaladı. Turgutluspor Başkanı ve Turgutlu Belediyesi Başkan yardımcısı Hakan Sezer’in Turgutlu Belediyesindeki makamında gerçekleşen imza töreninde oyuncular kendilerini Turgutlusporlu yapan imzayı attılar. Her iki oyuncuda Turgutluspor’un başarısı için ellerinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını belirtti.
İmza töreninde konuşan kulüp Başkanı Hakan Sezer; “İlk yarıyı iyi bitirdik ancak ikinci yarıda aldığımız mağlubiyetlerle sıkıntılı günler yaşıyoruz. Sıkıntılı günler yaşıyoruz ancak durumumuz çokta kötü değil ve bugün takımımıza katkı sağlayacağına inandığımız iki oyuncuyla sözleşme imzaladı. Pazar akşamı 3 saat toplantı yaptık ve teknik heyetin tamamıyla yollarımızı ayırdık. Belediye başkanımız Turgay Şirin şuanda İstanbul’da temaslarda bulunuyor. Teknik direktör adaylarını hakkında görüşmeler yapıyor. Bir kaç gün içerisinde yeni hocamız takımın başına gelecek. Kan değişiklikleri bazen işe yarıyor, Altay maçında da hedefimiz 3 puan ve Altay maçı, sonrasında oynayacağımız Tirespor maçında 4 puan hedefliyoruz. Bu iki maçtan en az 4 puan hedefliyoruz, ve daha sonra bay geçireceğimiz hafta var. Bay haftasında takımımız kendini toparlayacaktır” dedi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.