Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

Vatandaş’ın PTT isyanı

Vatandaş’ın PTT isyanı
16 Temmuz 2013 - 10:03 'de eklendi ve kez görüntülendi.

ptt1

150 bin nüfusa ulaşan ilçemizde merkez PTT müdürlüğünde memur sıkıntısı yaşanıyor. Çalışan personelden bazılarının emekliye ayrılması ve bazıların da yıllık izine çıkması neticesinde vatandaşlar işlemlerinin gecikmesi yüzünden isyan etmeye başladı.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde merkez PTT müdürlüğüne giden vatandaşlar büyük bir şok yaşadı. PTT merkez müdürlüğünde çalışan personelin bazılarının emekliye ayrılması bazılarında yıllık izine çıkması neticesinde PTT’de memur sıkıntısı yaşanırken, vatandaşlar işlemlerini halletmek için saatlerce beklemek zorunda kaldılar.

Bu durumdan şikâyetçi olduklarını belirten vatandaşlar, “Biz işlemlerimizi yaptırmak için Turgutlu PTT müdürlüğüne geldik. Ama 150 bin nüfuslu bir ilçede PTT müdürlüğü veznelerinde beş kişi çalışıyor. Buraya her gün binlerce vatandaş geliyor. Ama PTT’ye gelen ve sıra alan bütün vatandaşlar ufacık bir işlem için bile saatlerce bekliyor. Yetkililer bu işlere bir an önce çözüm bulsunlar. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayında ve bu sıcaklarda saatlerce bir işlem için bekliyoruz. Kimsenin bizi mağdur etmeye hakkı yok” dediler.

İşlemlerin yoğun olması ve vatandaşların sıra beklemesi üzerine vezneye geçerek vatandaşlara işlem konusunda yardımcı olan Turgutlu Merkez PTT Müdürü Naci Aral, “İçinde bulunduğumuz yaz ayları nedeni ile birkaç personelimiz yıllık izine ayrıldı. Birkaç personelimiz ise emekli olmaya karar verdi. Böyle olunca da işlemler konusunda vatandaşlarımız sıkıntı yaşamaya başladı. Ben ve şef arkadaşımda veznelere geçerek vatandaşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu geçiş dönemini en iyi şekilde atlatmak istiyoruz ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için özverili bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER