08 Mart 2013 - 11:34 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Yeşil Bir Turgutlu İçin Çalışıyorlar
Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Turgutlu’yu daha yeşil ve güzel bir hale getirmek için aralıksız olarak çalışmalarını sürdürüyor.
İlçenin bir çok yerinde park, bahçe ve yeşil alanlarda çalışmalarını sürdüren Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri diğer taraftan da şehir içerisinde çeşitli sokak ve caddelerde ağaçlandırma çalışması gerçekleştiriyor.
Park ve Bahçeler Müdürü Osman Zorlu “Turgutlu’yu daha güzel ve yeşil bir hale getirmek için çalışıyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın en rahat edecekleri bir şekilde yeşillikler içerisinde yaşamaları. Turgutlu Belediyesi olarak başkanımız Serhat Orhan’ın girişimleri ile ilk önce ilçemizde mevsimlik çiçeklerin dikimine ve her mevsim yeşil alanlarımızın güzel görünmesini sağladık. Şimdi de ilçemizde ağaçlandırma çalışmalarımıza başladık. Öte yandan Belediyemiz bünyesindeki fidanlık tesislerinde şehrimiz için fidanlar ve çiçekler üretiyoruz” dedi.
Zorlu ayrıca ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Ergenekon Mahallesi’nde İsmailcik Deresi’nin yan tarafında bulunan alanda yaklaşık üç yüz adet çam fidanının dikilmeye başlandığını belirtti.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.