Turgutlu Tanıtım ve Haber Sitesi

Yönak, “Yanlış Sularda Kulaç Atıyorsun”

Yönak, “Yanlış Sularda Kulaç Atıyorsun”
12 Ağustos 2013 - 11:36 'de eklendi ve kez görüntülendi.

selahattin yönak2

Yönak, “Yanlış Sularda Kulaç Atıyorsun”

Durmak Yok, Yolmaya Devam Yaşayarak Öğrenildi

AKP İl Genel Meclisi Üyesi Güzide İçen Kasap’ın bayram mesajı içerisinde Cumhuriyet Halk Parti (CHP) ‘sini eleştirdiği basın açıklamasına CHP İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yönak,” İftar yemeklerinde siyaset yaptıkları gibi, dini siyasete alet etme alışkanlıklarını bayramda da ortaya koymuştur.” diyerek cevap verdi.

CHP Turgutlu İlçe Örgütünü hedef alan sözleriyle arife günü bayram mesajı yayınlayan AKP İl Genel Meclisi Üyesi Güzide İçen Kasap’a, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Selahattin Yönak cevap verdi. Kasap’ın mesajındaki sözlerinin dayanaksız olduğunu ileri süren Yönak, “2002 yılından bu yana nüfus artış hızımız yüzde 8,7 artarken, AVM’ler yüzde 400 artmış. İş yerini kaybeden esnaf ve sanatkâr ise her yıl 100 binleri buluyor. Partimizle ilgili, çapını aşan, dayanaksız ve çirkin ithamlarda bulunan AKP İl Genel Meclisi Üyesi Güzide İçen Kasap, bunu da bayram kutlama mesajının içine koyarak, iftar yemeklerinde siyaset yaptıkları gibi dini siyasete alet etme alışkanlıklarını ortaya koymuştur.”dedi.

SATMAKTAN DEVLET MALI BIRAKMADINIZ

CHP’de bir leke bulunmadığını ancak AKP’de durumun farklı olduğunun altını çizen Yönak, “Sayın Kasap yanlış sularda kulaç atıyorsun. Hem yüzme bilmiyorsun hem de boyundan büyük laflar ediyorsun.Genel başkanımız ile ilgili çamur atmaya çalışıyorsun, ama dikkat et o çamur üzerine yapışmasın. Devletin tüm olanakları kullanılarak tüm yaşamı, ailesi didik didik edildi. Hiçbir şey bulamadılar. Çünkü karda leke var, Kılıçdaroğlu’nda leke yok. Halbuki kendi lideri, sayın başbakanla ilgili mecliste bekleyen dosyalara bir baksa neler görecek. Örneğin: Dosya no: 3/127.Suç içeriği: Görevi ihmal. Bir başka örnek: Dosya no: 3/132. Suç içeriği: Zimmet, evrakta sahtecilik, cürüm işlemek için teşekkül oluşturmak. İktidara gelmeden önce televizyonlarda, milyonlarca kişi izledi, dokunulmazlıkları kaldırma sözü verildi.Haydi, tutun sözünüzü, kaldırın dokunulmazlıkları. Bir görelim dosyalardan neler fışkıracak. Kimler yetim hakkı yemiş? Kimler nasıl kısa yoldan zengin olmuş?Kimler, nasıl askerlik yapmamış? Kimler ölümle sonuçlanan kazadan ceza almadan kurtulmuş? Kimlerin yeğeni 50 kilo uyuşturucu ile yakalandı? Devlet malını yakıp yıkmaktan bahsediyor, bu sözünü kanıtlamazsa kendisini yalancı ve iftiracı olarak ilan edeceğiz, ayrıca sata sata devlet malı mı bıraktınız ki?”şeklinde konuştu.

2009’DAN BU YANA BELEDİYE BAŞKANINI HALKIN İÇİNDE GÖRMEDİK

Kasap’ın ‘Esnafın alın teriyle kazandığını yağmalamayız’ sözlerini de eleştiren Yönak, sözlerine şöyle devam etti:  “Kendisini bilgilendireyim. 2002 yılından bu yana nüfus artış hızımız yüzde 8,7 artarken, AVM’ler yüzde 400 artmış. İş yerini kaybeden esnaf ve sanatkâr ise her yıl 100 binleri buluyor. Ayrıca dolaylı vergilerle esnafımızın canına okudunuz. Bu nasıl bir pişkinliktir, anlamakta zorlanıyoruz.

Sayın belediye başkanı Serhat Orhan’ı 2009’dan beri halkın içinde hiç görmedik, yoksa tebdil-i kıyafet mi geziyordu? Fabrikalara gelince, OSB’nin %42’sini bir şirkete verip, depo olarak kullanılmasını mı, binlerce işçinin çalışacağı BMC’yi mi konuşalım? Artık bu masallara kimse inanmıyor Güzide Hanım. Kara göründü. İstikrar dediniz, yoksullukta-açlıkta istikrar sağladınız. Çiftçiye ucuz mazot dediniz, gemiciklere ucuz mazot verdiniz. İnsafsızca koyduğunuz dolaylı vergiler nedeniyle, dünyanın en pahalı akaryakıtını kullanıyoruz. Tarihimizde ilk kez saman ithal eden ülke durumuna düştük. Şu anda yandaşlarınız dışında yaşamından memnun olan kimse yok. Böyle olduğunu seçim sandıkları açıldığında göreceksiniz. Durmak yok yola devam sözünün, aslında durmak yolmaya devam anlamına geldiğini herkes yaşayarak öğrendi.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER