27 Şubat 2016 - 14:00 'de eklendi ve kez görüntülendi.
Ak Parti Yunusemre İlçe Kadın Kolları Kongrelerinin 1. yılınını kutladı.Ak Parti il binasında gerçekleştirilen kutlama proğramına Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Semra Kıvırcık Kaplan, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kubmaracı,Ak Parti Yunusemre Kadın Kolları Başkanı Nilgün Atik, Ak Parti Şehzadeler kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver ve Teşkilat mensupları katılım sağladı.
Proğram saygı duruşu ardından istiklal Marşının onunması ile başladı.Şehitler için okunan hatim ve duaların ardından proğrama ev sahipliği yapan Başkan Nilgün Atik konuşmasında şunları söyledi.
1 yıl önce gerçekleştirdiğimiz kongremiz neticesinde teşkilat mensublarımız ile sadece seçim döneminde değil ,her inanç ve görüşe saygılı sahiplenici tutum ile sosyal ve kültürel anlamda hayatın içinde vatandaşlarımızın her an yanında olmaya gayret gösterdik.Geride kalan süre zarfında görevimiz Genel Merkezimizin öngördügü çalışmaları Yunusemre’li hemşehrilerimizle paylaşarak bilgilendirmeyi şiar edindik.Yunusemre Kadın Kolları kongre şürecinden sonra her an kendini geliştirerek ve teşkilatını genişleterek her mahallede etkili verimli çalışmalara imza atmıştır.Bu çalışmalar neticesinde çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmadık.Geride kalan iki başarılı seçim ve ilçemizde sağlanan oy artışı bizlerin doğru çalışmalar yaptığımızı gösteriyor.Göreve geldiğimiz günden bugüne bizlere her zaman destek sağlayan çalışmalarımızda her daim yanımızda olan Yunusemre İlçe Başkanı Sayın Zafer ikinci ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum.Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum hepinize teşekkür ediyorum , dedi.
Grup yapılan konuşmanın ardından birinci yıl dönümü pastasını keserek toplu fotoğraf çektirdi.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.